Storm đŸŒȘ

AllmÀnt

Herregud vad det blÄser ute. Det Àr storm. Började lite smÄtt inatt och idag fick vi nÀstan hÄlla i oss i varandra sÄ vi inte skulle blÄsa bort hihi.
Helt sjukt hur vĂ€dret kan Ă€ndras, igĂ„r var det jĂ€ttefint och hĂ€rligt och idag riktigt höstvĂ€der. Hoppas det kommer fler sĂ„nna fina soliga men kalla dagar. Jag var duktig igĂ„r faktiskt. Hade massa energi. Jag gick runt och tog bort sĂ„ mycket spindelnĂ€t jag kunde se lĂ€ngs med vĂ€ggarna och taket. Torkade alla fönsterbrĂ€dor, element och dammade överallt. Tavlor, listor och ja allt sĂ„nt. Öppnade upp varenda fönster och ytterdörren och hade öppet medans jag stĂ€dade, det var sĂ„ hĂ€rligt att fĂ„ in frisk luft. Jag har inte ”vĂ„gat” ha öppet mycket nu pĂ„ ett tag för jag har ju haft problem med myggen, dom tar sig in direkt. Men nu tror jag dom börjar lugna ner sig lite. Inte haft nĂ„gon mygga i sovrummet pĂ„ lĂ€nge sĂ„ hoppas det inte kommer nĂ„gra.
Jag eldade hela dagen igÄr med sÄ skönt, varmt och hÀrligt i vardagsrummet.

Vovvarna höll sig lite sysselsatta och följde efter mig lite dÄ och dÄ. Sen hade dom tur att grannflickan och pojken kom in och tog dom pÄ en promenad och sen busade med dom i trÀdgÄrden, det tyckte dom var roligt.
Jag orkar inte roa dom alltför mycket lÀngre. Kan sitta i soffan och kasta leksaker till dom men det Àr ju bara roligt en stund.

Idag har dom hÄllit igÄng med. En av hanarna vi sÄlde kom förbi pÄ en liten lekstuga. Dom var helt galna allihopa, sÄ roligt att se dom. Han Àr sÄ söt och fin och lika galen som Stella och Elsa hehe.
Dom var hÀr i en halvtimme sÄ det var ett bra lekpass hihi.
Sen fick dom följa med mig i bilen pÄ en Äktur till affÀren och hÀmta lite paket och köpa hundmat. SÄ nu Àr dom riktigt trötta. SÄ vi slappar lite i soffan. Jag har Àtit lite lunch.

IkvĂ€ll kommer Ă€lsklingen hem igen ❀ Kort vecka för han, sĂ„ skönt och lite lĂ„ngledigt för han ❀


En trött Stella đŸ¶â€ïž

Och en trött Elsa som gĂ€rna ligger tĂ€tt intill mig ❀

Och en inte sĂ„ trött tjej som lever loppan dĂ€r inne đŸ˜‚đŸ‘¶đŸŒâ€ïž

@ eerikahallberg

Gillar

Kommentarer

Instagram