Sötaste supporten 👶🏼🇸🇪

Allmänt

Tråkigt tråkigt Sverige ute ur EM, jag blev så jäkla ledsen igår alltså. Det var ju bara någon minut ifrån straffar och så gör dom andra mål. Usch riktigt tråkigt. Men ja det hade blivit svårt för Sverige mot England men ja det hade varit kul att komma ännu längre. Dom har gjort det jäkligt bra iallafall, dom vann ju ändå sin grupp och det var inga lätta lag.
Men ja vi hade ju världens sötaste lilla supporter iallafall som faktiskt var vaken första 10 min av matchen hihi. Vi höll henne vaken i över 4 timmar så hon skulle kunna sova gott under matchen, och det kan jag säga det har inte hänt på 6 månader att jag och Tobias sitter i soffan själva utan Cleo. Det kändes jättekonstigt att lägga henne i sin säng för natten och hon låg där inne själv. Men hon är så duktig. Var mysigt att bara sitta och kolla fotboll. Så blev det lite fusk igår med chips och dipp men vi tänkte ja det är ju Sverige match liksom hihi.
Vilka ska man heja på nu då? Danmark kanske?

Idag har vi iallafall inte gjort något vettigt. Vi var ute och åkte en sväng annars har det bara varit en riktig slapp dag. Jag tränade i morse men ja annars så inget. Tobias jobbade 11-19 idag och det var länge sen han jobbade kväll så det kändes konstigt och tråkigt men ja dagen har gått fort ändå.
Regnat hela dagen och ska regna imorgon med, ser ut att bli åska med… Inte bra. Stella är livrädd för höga ljud. Hade jag inte haft Cleo hade jag åkt en runda i bilen men är ju inte säkert att det klaffar så vi kan göra det. Men om hon ändå ska sova eller något kan man ju göra det.

Nu ska jag vänta 20 min till ungefär sen ska hon äta sista målet och sen sovdags. Hon har varit vaken 3 timmar nu. Hon är så duktig, idag har hon inte varit gnällig någonting. Min lilla älsklings tjej 🤍


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 192 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram