Söndag blir en bra dag

Allmänt

Vi var ju på Ikea idag också eller igår ifall ni läser detta på söndag mem jag är fortfarande vaken eller Tobias är också vaken, han spelar och jag bloggar.
Vi köpte iallafall lite fler galgar, jag behövde fler upptäckte jag, sen en soptunna köpte jag till mitt rum med. Så fint det kommer bli, eller bli och bli det är en soptunna så det är redan fint. När vi går på Ikea så får vi alltid massor idéer och likaså idag. Så vad ska vi göra imorgon? (Söndag) Vi ska till Ikea igen och köpa.... Det får ni se när vi har köpt det men alltså det kommer bli så bra, jag är typ superlycklig för det är en dröm att skaffa detta. Jag längtar. Så vill bara att det ska vara morgon nu. Så ska vi nog unna oss ute mat idag med, thai mat! Blev så sugen på det ikväll så det ska vi äta efter vi inhandlat det vi ska. Ni kommer få se allt när vi byggt ihop det, förhoppningsvis fixar vi det direkt. Jippi I’m so happy.
Kan ju inte visa någon bild eftersom ingen ska veta vad det är så det får bli någon gammal bild som inte har med något att göra.
Åh jag längtar så. Hah att jag kan bli så glad för så lite.
Det är rätt bra det ju.

God natt på er.

Stella var så liten här. Bebis vad du växer. Undra vart du är nu? Tror du ligger i sängen helt utslagen och längtar tills mamma och pappa kommer och lägger sig.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 384 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Instagram