Sömnproblem

Allmänt

Jag som tyckte det var skönt att vi kunde somna så bra på kvällarna och att nätterna var bra. Det var att vakna upp som var det jobbig, eller det är jobbigt fortfarande. Men nu på senare tid har jag haft väldigt svårt att ens somna. Jag kommer inte till ro. Jag är trött men jag somnar inte. Jag sover inget på dagarna, jag har hur mycket energi som helst känns det. Jag dricker en 3-4 koppar kaffe om dagen, igårkväll drack jag inget för jag skulle se om jag somnade bättre då men nej. Det blev bara sämre. Jag somnade en kort kort stund, sen var jag vaken till klockan 4. Jag var jättetrött, men kroppen ville inte slappna av. Jag vände och vred på mig och sängen var så otroligt oskön. Jag ville bara gå upp egentligen, men då visste jag att jag skulle vara extremt trött idag. Vill ju inte sova bort helt dagen. Vi kom upp jäkligt sent, vi ställer aldrig klockan längre för vi har ju inga tider att passa och hundarna vaknar ju så småningom, men vi vaknade inte förens efter 10. Ojda. Kanske ska börja ställa klockan iallafall. Men jag har ju som sagt var hållit igång hela dagarna, grejat i huset, städat och fixat och donat. Igår så tog jag tag i köket och rensade och organiserade, nu finns det inte en onödig pryl där och jag har mer plats för jag har ändrat om lite. Idag så har jag varit till återvinningen, handlat och städat hela källaren. Så nu är det hyfsat iordning där. Källaren är källaren liksom. I förråden så är det mycket grejer men vi har ändå rätt så bra koll, sen dom övriga rummen ja, alltså det är ju en källare. Men jag har städat och fixat iordning i gymmet så nu är det fint. Undra när man ska börja träna igen då... Det får vänta.
Men ja det går inte göra det så fint i källaren för det är som det är. Där önskar jag att någon bara skulle komma och riva ut allt i källaren och lägga nytt golv och fixa väggarna och ta bort liksom källar känslan. Men ja det händer ju inte. En ordentlig tvättstuga, det hade varit något. Jag älskar att fixa med tvätt och så men inte där nere. Då vill jag bara ner fort sen upp ännu fortare. Men det får vara så nu.

Men till saken då, varför är jag inte trött? Jag borde vara extremt trött då jag knappt sover på nätterna plus att jag håller igång hela dagarna. Men ja allt ska inte vara lätt, för tillfället är ingenting lätt. Får kämpa på med det. Borde väl bli tröttare så småningom. Och kommer inte på fråga att ta några tabletter. Skulle aldrig sätta i mig en sömntablett. Då är jag hellre vaken hela natten och sen sover på dagen. Usch. Inga piller tack.

Men nu är huset inprincip i tipp topp. Det finns inga fler skrymslen att städa och fixa i. Vad ska jag göra nu då om dagarna? Hittar väl alltid något kanske.
Ska iallafall ställa fram alla kartonger och grejer som har med julen att göra så det är lätt åtkomligt sen när vi ska börja pynta. Det kan jag greja med imorgon.
Får ta dagarna som dom kommer lite. Kan ju inte trolla fram saker att göra om det verkligen inte finns något.

Nu ska vi snart åka och hälsa på Wilma, så vi ser att det lyser fint hos henne 😭💔❤️


Det var med i tidningen idag, hur hela begravningen var upplagd 💔❤️


Min söta älskling 😭💔❤️

När bilderna som vi tagit ”börjar ta slut” så får jag gå igenom alla videos och pausa dom och sen ta en screenshot. Denna är ifrån en film när hon ligger och tittar på sitt mobilspel med fjärilarna 💔🦋❤️

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 661 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram