Som att det inte redan var jobbigt

Allmänt

Som att vi inte hade nog med bekymmer här. Igårkväll fick jag en påhälsning i kroppen, i form av mjölkstockning.. Kul, superkul.. I ena bröstet. Det kom som ett brev på posten. Tror det hade mycket att göra med att vi gått och väntat på besked och sen när jag blev lite ledsen och orolig och så med så kom det. Tobias sov här igår men han sov även här dagen innan med så han tog två nätter i rad. När jag kom till hotellet igår så duschade jag varmt och sen la mig i sängen och alltså jag frös som en gris. Hade dubbla tjocka täcken på mig men jag frös ändå. Låg så i två timmar och bara frös, sen lyckades jag somna och efter ett tag vaknade jag av att jag svettades så då blev jag typ glad, att jag slapp frysa. Trodde det skulle varit bättre idag men icke. Har bara slappat hela dagen, det har regnat med så vi har ändå inte kunnat vara ute, men jag var inte alls fit for fight när jag kom till mina älsklingar idag. Ville bara sova, var helt svag och ja det kändes bara sjukt jobbigt.
Ville sova så mycket jag kunde för att jag skulle palla denna natten. Men min alldeles fantastiska och underbara sambo sa att det är klart att han tar denna natten med ifall jag känner mig dålig. Han är helt underbar, kunde inte fått en bättre man ❤️.
Så ja han får sova här inatt med så hoppas jag verkligen att jag mår bättre imorgon. Har lyckats orka pumpa några gånger idag och då känns det bra, men imorgon ska jag verkligen försöka göra det ännu fler gånger!


Vi fick låna en mobil som vi hängde i lampan, herregud hon älskar den! Blicken fastnade direkt på den, gulliga underbara Wilma 👶🏼❤️.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 1 846 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram