Solsting

Allmänt

Hej på er, har inte blivit något bloggande nu på två dagar. Anledningen till det är att jag fick solsting igår..
Mådde hur bra som helst under hela dagen, vi låg vid poolen länge igår igen, så den sista timmen bara kände jag att usch fan vad seg jag blev, låg och vände och vred på mig i solstolen, tills jag bestämde mig för att gå upp på rummet, alla andra skulle det med fast inte just då. Så jag gick själv, bara tog lite av mima grejer sen gick jag. När jag hade gått en bit kände jag hur det började snurra till i huvudet, drack mitt vatten som jag hade med mig och försökte gå så rakt som möjligt. När jag kommer in så bara känner jag hur jag nästan håller på att spy så jag dricker ännu mer vatten och försöker svälja. Svettas som en galning och andas tungt. Försöker hålla tillbaka det som vill upp. Går 5 våningar upp istället för att ta hissen för att undvika att spy i hissen. När jag kommer upp för sista trappen så hyperventilerar jag. Skyndar mig in på rummet och slänger mig i sängen med benen högt upp..
Usch det kändes som en evighet tills jag kom till rummet. Så himla obehagligt..
Sen låg jag i sängen hela kvällen, dom andra gick ut och år utan mig, jag pallade inte.
Dom köpte lite russin och äpple till mig som jag ville ha, så fick i mig lite, mådde lite bättre med men hade inte rört mig sen halv 5 på kvällen till efter 7 för jag inte vågade gå upp, det vred sig i magen på mig så fort jag inte låg på rygg.
Men en stund innan dom kom tillbaka så gick jag på toan sen var det inga problem.

Idag så mådde jag bra när jag vaknade, vi gick upp strax efter halv 9 och sen gick vi till mammas, pappas och Moas rum vid halv 10 och skulle hämta upp dom, när vi ska gå till frukosten så går jag lite innan allihopa, men sätter mig i trappen för det började svaja för mig igen. Pulsen blev hög och jag blev varm och yr och nästan spyfärdig igen.
Så jag fick gå och lägga mig i mammas och pappas rum, så blev ingen frukost för mig...
Sen när dom kom tillbaka så skulle vi ut och gå till en lagun som låg en bit härifrån, men jag vågade inte riskera att bli likadan igen, så jag stannade hemma, vilket nog var klokt, att hålla mig ifrån solen en hel dag. Så jag tappade upp ett svalt bad i badkaret och låg där en halvtimma sen la jag mig i sängen och tittade på Sofias änglar sen somnade jag en stund med :)
När dom kom tillbaka efter 2 någon gång så mådde jag bra :) Duschade och gjorde mig i ordning sen gick vi ut och åt :) Blev på det stället som jag åt pasta bolognese :) Riktigt bra ställe :)
Så satt vi där ett tag och bara tog det lugnt sen tittade vi på fotboll på tvn i mammas och pappas rum :)

Gjorde en grej till ikväll men kommer i ett enskilt inlägg 😍

Dom första bilderna mår jag hur bra som helst det är sen ett tag efter jag mår kasst.

Ser ni dom andra vackra bilderna som älsklingen tog vid lagunen😍 Så tråkigt att missa det, men kan vara nöjd med bilderna och att dom tyckte det var kallt i vattnet hihi :)

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 490 visningar
  • Nära La Orotava, Santa Cruz de Tenerife, Spanien

Gillar

Kommentarer

Instagram