Snökaos ❄️

Allmänt

Vad f*n hände?! Vaaaad hände? Det har kommit enormt mycket snö nu... På en timma medans vi var ute på vägen så bara forsade snön ner. Inte roligt, nej nej nej..
Det hade väl räckt med det där lilla lilla som kom på morgonen? Men nejdå. Det skulle snöa ordentligt.
Det står på väderappen att det ska regna imorgon så då försvinner allt igen. Som sagt det hade räckt att det kom vid jul.
Lite lite liiiite för tidigt för min smak.
Men vi har en annan i familjen som älskar snön, Stella. Tobias var ute och gick med henne och hon blev jultomten själv hihi 🐶
Jag var och handlade och så köpte vi med oss kroppkakor hem, så ska vi äta det i eftermiddag. Sen en sväng till ÖB med för vi hade tydligen inga julkulor till granen och inget glitter så det inhandlade jag med. Annars skulle vi bara satt i ljusslingan i granen men nej har jag bestämt att vi ska klä granen 2a advent då ska det göras punkt.

När jag kom hem packade jag upp allt och sen kom älsklingen och Stella efter en stund. Har slängt i en tvätt till, som kanske är färdig snart så har jag bara en till sen är det färdigt.
Har precis druckit en kopp kaffe, har ju min kaffe kalender och vi låg några dagar efter, men nu är vi i fas, eller vi ska dricka dagens lucka ikväll.
Stella ligger bredvid mig och myser, hon är helt slut nu.

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 139 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram