Snart hemma i Kalmar

Allmänt

God kväll allihopa, Gud vilken lång dag och så trötta vi är fast ändå kan vi inte sova, vi sitter på tåget nu..
Men dagen idag har gått emot oss nästan hela tiden känns det som.. Vi beställde ju taxi tidigt idag bara för att vi inte kunde checka in oss själva på internet så vi tänkte vi är i tid ifall det blir strul. Taxin kom i jättebra tid så vi var på flygplatsen innan halv 10 :)
Men sen började ju helvetet.. Vi lyckas aldrig checka in oss på sånna här maskiner som finns på flygplatsen, dom kan inte läsa våra pass... Jätte konstigt.. Medans vi står där så går helt plötsligt strömmen på hela flygplatsen! Det blir helt svart haha..
Så vi gick och ställde oss i den kön vi skulle så det inte skulle bli ännu längre kö, vi hade tur att vi hann se vart vi skulle stå innan allt blev svart. Och ja där stod vi.. I 1.5 timma innan dom ens fick igång systemet! Asså borde dom inte ha reserv ström? Sen blev det kaos när alla som skulle med det tidiga planet var tvinga att gå före och hej och hå haha men vi behövde ej känna oss stressade eftersom vi hade tid på oss men ändå, att stå i den kön i värmen.. Det är inte roligt.. När det alltid annars går hur snabbt och smidigt som helst.. Men ja tillslut var vi klara och sen väntade vi på flyget till Rom, vi skulle mellan landa, och det var i tid men ändå så blev vi typ 15 min försenade haha, men det gjorde inte heller så mycket för vi hade gott om tid på oss sen i Rom :)
Så sista planer lyfte strax efter 3 och det kändes verkligen som en evighet! Skulle ta två timmar och det gjorde det men jag sov kanske bara 20 min så fatta vad långtråkigt att sitta vaken och försöka somna.. Jag vet inte vad det var med mig denna resan men jag var grymt nervös varje gång vi lyfte.. Jag kramade nästan sönder Tobias arm för jag var så rädd.. Mes.. Men man har alltid tankar i bakhuvudet..

Sen tillslut var vi framme i Köpenhamn!! Så himla skönt :) Och där fick vi vänta på bagaget i 15 min plus 5 för det var fördröjt haha, så ja massa fördröjningar och sånt idag känns det som, det är man inte van vid ;)
Men när väskorna väl kom så kom våra som nummer 3 och 4 :)
Så det var najs :)
Då blev det "riktig" mat, Burger king! Haha så gott det var :)
Sen köpte vi lite dricka och gifflar på 7 eleven :)
Så kallt det var ute! Hehe det värsta när man varit iväg i ett varmt land och kommer hem till detta haha :)
Men det ska ändå bli skönt att få komma hem :)

Sen var det lite spring på tåget, efter att vi åkt några stationer så säger dom i högtalaren att alla i vagn 11-12 måste flytta bak för dom ska koppla av den vagn vi sitter i just nu för att toaletten inte funkar haha.. Så då fick vi gå en stund och hitta den "nya" vagn 11 så det var skönt så att man ändå fick ha kvar sina platser annars hade jag blivit galen!!

Så nu är det bara 2 timmar knappt kvar sen är vi hemma :) Och då får jag träffa min lilla bebis äntligen! Hon kommer stå och möta oss vid stationen :) Så mysigt :)
Hörs kanske senare <3

Haha vi fick gratis snacks på flyget till Rom, det är inte varje dag något är gratis, och gott var det med ;)

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 91 visningar

Gillar

Kommentarer

Liv,
Alltså vilka härliga bilder!
livsmode.devote.se
eerikahallberg
eerikahallberg,
Tack så mycket 😊
nouw.com/eerikahallberg

Instagram