Skakar i benen

Allmänt

Hallå alla i det underbara sommarvädret, till er som är pollenallergiska - håll ut, det blir bättre. Förstår verkligen dom som är riktigt allergiska, tänk så förbannat tråkigt det är för dom när våren börjar komma och alla kompisar säger att dom ska dra ut till parken och sitta i gräset i solen ska du hänga med? Eh nej tack jag ska dra ner rullgardinerna, ta på mig mysbyxor och ligga i sängen och titta på Netflix och tycka synd om mig själv. Lite så kan man ju jämföra det, hur roligt är det att vara ute när man bara sitter och nyser och näsan rinner.
Är oerhört tacksam att jag inte är en av dom som har extrem allergi, bara detta lilla är jobbigt.
Jobbade till 4 idag sen fick jag sitta i bilkö i 15-20 minuter, alltid så på Ölandsbron när alla slutar vid 4. När jag kom hem försökte jag få i Stella frukosten som hon vägrade ta idag, hon började löpa inatt så då brukar hon inte äta som hon ska, men ja då kräktes hon idag igen. Så tråkigt. Förstår inte. Men ska inte tänka på det, hon äter när hon är hungrig men nu när det är medicin maten så vill vi ändå försöka. En måltid idag iallafall och sen får hon ikväll med så hoppas hon äter då. Hon är så trött med men det brukar hon vara när hon löper.
Efter att hon ätit så gick jag ner och tränade. Körde två benpass och ett pass för övre kroppen. Så sjukt jobbigt, sista två övningarna för benen då bara tog det stopp, var helt slut. Men så himla skönt.
Är så trött nu med så har legat på soffan, kollar ifatt allt som jag inte tittat på. Snart kommer älsklingen hem med.

Bebisen får ha blöja nu en tid framöver hihi.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 337 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram