Sista dagen på 2018

Allmänt

Idag är det nyårsafton. Sista dagen på detta året. Det är helt sjukt. Om lite mindre än 12 timmar så går vi in i ett nytt år, 2019. Detta året har gått sinnesjukt fort, det känns som det nyss var nyår och det var nyss sommar och nu är det snart ett nytt år. 

Jag gick iallafall upp före alla andra idag, jag skulle gått upp tidigare än vad jag gjorde men nej så blev det ju inte hehe. Jag åt lite frukost vid tvn, började kolla på Shrek den 4e filmen och efter ett tag kom Tobias ner med, det dröjde nog inte mer än 20 minuter efter jag gått upp.

Jag har tränat, jag har dammsugit, jag har duschat, jag har ätit lite rester från igår, nu är det bara att göra mig iordning kvar och sen duka lite fint. Jag har inte berättat vad vi ska göra idag på nyår. Det kommer bli en väldigt trevlig kväll/natt. Vi ville inte ha något jätteparty, vi kände bara för att vara hemma och ta det lugnt, därför bjöd vi in svärföräldrarna att fira med oss. Det ska bli så mysigt och trevligt. Vi slipper laga mat, vi har beställt mat från Nilssons mat i Nybro så det har svärföräldrarna hämtat nu. Så dom kommer vid 16.00 så då tar vi det bara lugnt sen blir det väl mat framåt 5-6 tiden skulle jag tro, vi ska spela massor med spel och såklart Bingolotto, hoppas vi har turen med oss idag. Sen ska dom faktiskt sova över här så då kan alla dricka, så trevligt. Jag vet att det kommer bli en riktigt bra avslutning på detta året med härligt sällskap och inga måsten bara vara och ha det mysigt och trevligt.


Hoppas ni alla får en underbar nyårsafton. Vad ska ni göra? Vad är era planer?

               Detta blir våran nyårsmat, så gott det låter.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 300 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram