Shoppingdag 2

Allmänt

Igårkväll kom jag med förslag att vi skulle åka in till stan idag, handla lite väggfärg till bebisrummet, en byrå vi tittat på och ja lite sånt. Det gick sambon med på så vi åkte hemifrån vid halv 10 idag. Första stoppet blev biltema, sen bauhaus och fixade väggfärgen, alltså den blev så fin, när hon som fixade färgen visade upp den efter den var färdigblandad så fick jag massa tårar i ögonen, var en hormonell dag, det kändes så på riktigt. Den ser verkligen så fin ut så längtar tills Tobias börjar måla och tapetsera.
Sen åkte vi till Ikea, hittade byrån vi skulle ha, det stod att vi skulle kontakta personal så det fick vi göra sen ute på tag själv lagret men innan dess så hittade vi lite kuddar som vi ska ha ute på altanen. Vi har en säng där som är tänkt att det ska vara som en soffa som vi kan sitta i, det har dock inte blivit av att vi fixat något. Vi måste egentligen köpa en madrass till den men alltså en madrass kostar ju sjukt mycket. Så det kanske går att höja upp madrassen som är där och sen bara lägga massa filtar, något täcke kanske osv. Men vi fick med oss väldigt fina kuddar, vi köpte 8 kuddar och 8 fodral. Dom är så fina!
Sen gick vi och tog kontakt med personal, det fanns en kvar i lager så vi sprang dit den skulle va och fick med oss den. Yeees tänkte vi. Sen när vi kör mot bilen så bara tittar jag på kartongen så ser jag färgen på den, det var som ett runt hål i kartongen så man såg färgen på möbeln. Då är den samma färg som kartongen. Då säger jag älskling vi tog fel färg. Den är inte vit..
Jo säger han det står ju vitlaserad ek. Jaaaa ek!!! Ekfärgad haha. Vi tittade så fel då, vi tittade bara på vitlaserad när vi kollade på själva möbeln inne i varuhuset, alla färger utom ek då och svartbrun var överstrukna men ja vi tyckte det stod vit. Där hade vi chansen då att vända och lämna tillbaka, men vi bestämde oss för att det blir fint, blir snyggt med lite annan färg med sen kan man måla om den i framtiden men den blir fin nu med.
Vi kom undan väldigt billigt med för vi hade två presentkort, allt gick på över 1000kr så vi behövde endast betala 350kr, en riktigt bra affär.

Sen var vi färdiga med shoppingen och skulle äta mat i stan, vi hade bestämt oss för thai, men dom öppnade inte förens 12 och vi var där halv 12, jag sa det att jag går inte runt i den här värmen en halvtimma. Så vi åt på 4 kök istället och det var minst lika gott! Fish and chips tog vi.
Sen hem till vovvarna och jag spelade direkt in videon till youtube som jag nämnde i förra inlägget :)


Bara innerkuddarna var ju fina som dom var hihi.


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 207 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram