Seg dag

Allmänt

Alltså det känns så konstigt. Att inte börja förens klockan 4 idag, hade kunnat göra massa nu innan men nej, det blev inte så. Har varit uppe ganska tidigt idag och eftersom att jag känner mig så trött och så nu för tiden så måste jag ju orka jobba ikväll, plus att det är fredag och ja då kan det vara hur mycket som helst att göra.
Har iallafall gjort en grej, skrivit ner på telefonen lite olika frågor vi ska fråga barnmorskan om när vi ska dit nästa vecka. Känns som att jag behöver ha koll på allt nu i minsta detalj innan det är dags. Det börjar kännas så läskigt men spännande men alltså det är bara 3 månader kvar sen är lilltjejen här 👶🏼 Känns så overkligt tycker tiden går för fort.
Det är så mycket vi ska hinna göra, bland annat, riva en bit på tapeten, sätta upp ny tapet, måla om, köpa säng, skötbord, allt annat man behöver, förbereda sig mentalt, få iordning här hemma ja och det är mycket men det ska bli spännande, en rolig resa. Nu har jag ändå fått schemat för hela juni så då blir det lätt att planera, sen måste jag komma igång och gå ut på promenader så jag kan stärka kroppen liten och få upp flåset lite, skulle tagit tag i det tidigare men ja, ska orka jobba och ta hand om hemmet med och två hundar.
Planera planera planerna, det är skönt att Elsa börjar bli så gott som rumsren nu iallafall och klarar sig lite längre än 1 timma hihi.


Hundarna är lika sega som mig idag hihi.


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 212 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram