Rusk väder & öm i kroppen

Allmänt

God morgon på er allihopa. Idag är inte vädret lika fint som igår. Igår var nog den härligaste dagen på länge solen sken och det var frost i marken. Idag blåser det och regnar. Ett normalt söndagsväder. Så tråkigt. Jag känner mig otroligt öm i kroppen med. Har haft någon känning i halsen sen begravningen, har tagit tabletter och halstabletter och druckit te, missade två dagar med mina vitaminer med så tänk om det är därför. Har tagit en nu som jag ska dricka upp. Vill absolut inte bara ligga på soffan hela dagen vill ju göra något. Om jag ska köra någon timme med tapeterna, kan inte börja måla idag iallafall för älsklingen glömde köpa maskeringstejp hehe men jag har en lite vägg kvar och sen ska jag skruva ner ett skåp och en klädhängare med och sen spackla igen hålen. Så ja jag kommer nog inte börja måla förens på torsdag eller nästa helg :) Behöver inte stressa, detta skulle bli ett långtidsprojekt men ja jag vill gärna göra allt så snabbt som möjligt hehe. Men ska försöka ta det lite lugnt. Planen idag med är att jag ska hänga upp mina väskor på klädställningen jag köptes har inte fixat det än. Sen plocka i ordning lite på mitt rum osv.

Vi hade en mysfrukost tillsammans idag innan älsklingen åkte till jobbet och så tittade vi på julkalendern.
Vet ni vad vi glömde? Det är första advent idag, vi kom på det när dom tände ljuset på julkalendern haha. Så vi får tända den ikväll istället :)
Tog gårdagens kaffelucka till frukosten så tar vi dagens lucka ikväll. Detta var nog den godaste doften på kaffe jag någonsin doftat! Kaffe, smörkola och vanilj. Doftade hur gott som helst när jag bryggde det. Mums mums!

Igår käkade vi som sagt tacos, riktigt gott som vanligt! Sen tog jag och drack vin också. Från och med nu ska jag hålla mig till vin och inget annat. Mår inte dåligt när jag dricker vin och blir inte uppblåst i magen. 👍🏼

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 183 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram