Resan fram till huvudstaden

Allmänt

God kväll på er. Resan idag har gått så bra, alltså låter konstigt kanske men det har varit kul att köra i Stockholm, behövde ju inte vara orolig. Visst vi körde fel någon gång men alltså det är ju olika filer kors och tvärs men det löser sig alltid.
Vi var framme efter 12, då åkte vi till Mall of Scandinavia, gick runt lite där och sen åt vi ”lunch” på Choco mania, blev belgisk våffla med massa gott, det var superb!
Vi var inte kvar där så länge sen, blev ingen shopping, jag var så trött. Då åkte vi till hotellet, skulle ta 30 min men tog säkert 1 timma och alltså helvete vad kissnödig jag blev när vi parkerade, så vi fick uppsöka toa fort som fanken innan vi checkade in på hotellet.
Men ja sen checkade vi in och så låg vi och slappade lite på hotellrummet, vi tittade efter någon restaurang vi skulle gå till men vi var så trötta och det fanns inte jättemycket att välja på här i närheten och globen shopping låg ju precis här så det blev faktiskt bara McDonalds idag, det är gott det med.
Sen imorgon ska vi in till stan under dagen så då ska vi äta lyx lunch/middag tänkte vi.
Nu ikväll har vi tittat på Lets dance, var jättetrött innan men nu känner jag mig inte jättetrött men kommer nog somna så fort jag försöker.

Nu längtar vi till hotellfrukosten mums mums!!


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 330 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram