Renovering i huset

Allmänt

Skrev ju i ett inlägg innan vi åkte på semester att det skulle hända lite grejer här hemma medans vi var borta. Tobias bror och hans kollega var här och fixade lite.
Det blev verkligen så bra, ni ska få se före och efter bilder.
Vad har hänt då undrar ni? Jo, vi har fått klinkers vid vår braskamin, det blev så fint och jag älskar trälisten runtom. Sen har vi även fått klinkers vid ytterdörren, så inga mer smutsiga golv på vintern, nu har vi en stor yta att ta av oss våra blöta ytterkläder och ja jag är så nöjd med detta. Ska ändra om lite där när jag mår bättre, ska byta gardiner bland annat och ja det kommer bli så fint. Tycker inte ni också det? Visst blev det fint? Dom är så duktiga killarna. Tack så hemskt mycket för hjälpen vi är supernöjda 🧡 Tvingade dom även att ta lite bilder medans dom jobbade så jag hade något material hit och det ordnade dom med hihi.


Visst ser det tråkigt ut? Och när vi åkte hemifrån och när vi kom hem så kändes det som att vi höll på att flytta in haha.


Vilka proffs eller hur? Dom jobbar på Calmarsunds golv så behöver ni extremt duktiga och bra golvläggare så hör av er till Calmarsunds och be att få hjälp av Pontus och Alen.


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 326 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram