Red nails

Allmänt

Jag älskar att ha långa naglar. Så fort mina är hyfsat jämnlånga då går en av, sen går en till av och en till och en till. Vad gör jag för fel? Varför går dom av? Dom är inte ens mjuka utan bara rätt var det är så går dom av. Så när väl 4-5 st har gått av så tar jag bort alla för det finns nästan inget värre, eller jo det finns det, men jag tycker inte om att ha ojämna naglar. Jag vill att dom ska vara hyfsat jämna. Så ja nu är dom riktigt korta, alltså extreeeemt korta. Vad gör man då? Man får göra det bästa av situationen och måla dom röda, så dom blir lite nyårsfina. Har genomskinligt lack över också så dom ska hålla lite extra bra plus två naglar på varje hand så har jag lite glitter, syns ej på bild men jag ser det i verkligheten. Får vara nöjd, detta var det som gick att göra med dom :)

Jag har suttit nu på mitt rum "kontor" i flera flera timmar. Målat naglarna, kollat runt på nätet, använt upp mitt presentkort på Cervera och beställt hem lite Carolina Gynning glas, lyckades hitta en rabattkod som fungerade med så då fick det bli ett par extra. Sitter och funderar lite på vad jag ska skriva för tidsinställda inlägg nu. Jag har några på gång men alltså ni förstår inte hur lång tid det faktiskt tar att skriva ett enda inlägg, när mitt mål kanske är att få upp 3-4 inlägg om dagen så blir det inte alltid så eftersom det tar sån tid. Måste kolla igenom allt jag skriver, fundera på vad jag ska skriva osv. Men det är kul, jag älskar det. Ska verkligen försöka att bli bäst på detta. Vill ha en stor blogg och nå ut till många, måste bara fundera ut ett tema. För hur kul är det att bara se massa bilder på vad jag äter tex, lite kul ibland kanske men måste ju ha något att skriva om. Detta ska ju vara som en dagbok fast inte så hemlig då eftersom alla kan läsa den. Det ska bli bra, det har jag bestämt iallafall.

Jag sitter här just nu med ett glas vin, eller jag har druckit tre glas vin så ursäkta om det är några stavfel men jag tycker att jag ser ganska bra och det ser rätt bra ut med. Poppade lite popcorn nyss med och har nattat mina älsklingar som var trötta så dom sover nog ordentligt snart. Får se hur länge jag sitter här, har ont i långfingret på vänster hand, har skurit mig på något så när jag kommer åt det när jag skriver så gör det fruktansvärt ont. Måste fixa några tidsinställda inlägg. Imorgon ska vi sova ut! Det är en sak som är säker.


/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 165 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram