Projekt på projekt

Allmänt

Har varit väldigt effektiv idag, jag har dammsugit, moppat golven, vädrat ur huset och låtit vårvärmen komma in bland våra väggar. Sånt väder och nästan all snö är borta igen. Nu får det inte komma mer ovälkommen snö.
Jag har också tagit ner tavlorna från väggarna i vardagsrummet, nu är vi på gång. Vill vi göra något då ska vi helst gjort det nyss hehe. Jag har spacklat för hålen och slipat. Täckt för alla listor, utom i taket för där når jag inte, eller kanske men jag får svindel av att stå på stegen. Var stolt att jag klarade av den lilla höjden jag behövde nu. Så älsklingen får täcka för taklisterna och medans han gör det så kan jag börja måla. Vi ska göra detta ordentligt den här gången så vi ska grundmåla först och jag hoppas på att orka börja lite smått ikväll vi får se. Men det ”jobbigaste” är gjort iallafall så det är skönt.
Stella är helt utslagen efter att ha fått springa ut och in och stått på trappen och tagit in solen och sen tittat på mig när jag grejat. Så vi slappar i soffan båda två, kollar på filmen The Shallows. Grym film, har du inte vattenskräck innan du tittar på denna så får du det garanterat efter filmen.
Älsklingen slutar vid 5 men han är nog inte hemma förens vid 6, så vid halv 6 ungefär ska jag börja med maten tänkte jag.

@ eerikahallberg

  • Nära Färjestaden

Gillar

Instagram