Projekt ommålning nummer 3

Allmänt

Det är minsann inte en lugn stund här hemma och det gillar jag. Vill ha något att göra hela tiden. Inte bara sitta vid tvn hela kvällarna när jag inte har något att göra för det finns alltid något att göra om jag bara vill.
I söndags när vi hade hållit igång heeeela dagen, så hade vi rätt tråkigt på kvällen när klockan var 18.00. Vi bara hmm vad ska vi göra nu?
Ska vi grundmåla i hallen? Ja varför inte. Vi har ändå sagt att vi ska måla om väggen där. Det är bara 2 väggar, inte så stora, dom andra väggarna har en jättefin tapet. Den färgen som är nu som vi vill måla över den är typ gråblå och ser väldigt tråkig ut. Så älsklingen började med att spackla igen hålen som var sen så började han grundmåla kanterna. Då ser vi tydlig skillnad på färg när grundfärgen är vit. Nästa steg är ju då att välja vilken färg vi ska ha. Vi väljer mellan 3 olika alternativ. Eller mest två. Antingen ska det vara hel vitt men vi har ju mycket vita möbler och vi ska köpa en vit hallmöbel någon gång så då blir det vitt på vitt. Andra alternativet är en ljusare grå färg så man verkligen ser att den är grå. Det tredje alternativet som vi mest är inne på är att ta samma färg som vi målade vardagsrummet med. Vi har ändå mer än en halv hink kvar med den färgen. Så vi tänkte why not? Det skulle bli så sjukt snyggt för då är det två rum som ligger i anslutning till varandra som har samma färg och sen ör det blandat med vitt och mörkgrått. Det skulle bli så snyggt med hallmöbeln. Så vi får se vilket vi väljer. Det är ju två väggar då och sen en liten dörr som går in under trappen där det är kaos, fullt med grejer. Måste rensa där med någon dag. Det ligger lite gymgrejer där inne som kan vara bra att bära ner till gymmet. Det får bli en annan dag.
Men ja vad tror ni? Kan det bli snyggt med den mörka färgen i hallen eller ska vi gå på en ljusare? Tror det kan bli snyggt när solen ligger på för när det bara är vitt så blir det så otroligt ljust så man kanske blir bländad. Då skalar detta av det lite och får en mer härlig känsla. Älskar ju vardagsrummet som det är nu, så himla nöjd och med inredningen och allt.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 420 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram