Pasta ala Erika

Allmänt

Nu är det snart dags att försöka sova, vilket har varit ett stort problem dom senaste nätterna. Förstår inte varför. Kanske kan ha att göra med att jag druckit kaffe på kvällen så ikväll blev det inget kaffe. Jag har drömt mardrömmar tre nätter i rad nu med och jag minns alla drömmar så väl. Det är riktigt jobbigt, då vet jag att jag inte sover så bra.

När jag kom hem från jobbet strax efter 7 så hoppade jag in i duschen, sen gick jag ner i köket, slängde fram alla ingredienser jag skulle ha i min mat och öppnade en sån där mini rose flaska. Så söt så jag smäller av. Lite små mysigt att hälla upp den i ett glas med massor is och dricka lite medans jag lagade maten.
Blev pasta med svampsås. Hade i svamp, lök, bambuskott, minimajs, grädde, kycklingfond, soya, salt, peppar, vitlökspulver och lite svartvinbärsgele. Det blev så gott. Riktigt mättande. Låg och tittade på tv medans jag åt. Farmen, Ullared och Sveriges mästerkock. Mycket bra program nu såhär i början av året. Gåsmamman började idag med så det måste jag se, imorgon. Eller någon annan dag.

Nu är det dags att sova, slänger in lite bilder på matlagningen och resultatet hur håret blev efter färgningen. Nu har jag tvättat det två gånger och det är såå fint! Så nöjd nöjd nöjd.
Tack. God natt alla fina.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 359 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram