Nytt i köket

Allmänt

God förmiddag på er, då var det måndag, helgen var kort men det är snart helg igen, eller ja nästan. Låter bättre när jag säger så haha. Det är black week nu hela veckan så undrar hur mycket eller lite vi kommer ha att göra. Idag var jag trött, gick inte upp förens vid 10. Kommit i ofas med att gå upp tidigt nu, mem det var en lång vecka förra veckan så då behövde jag all sömn jag kunde få. Nu ska det bli bättre denna veckan.
Det är riktigt konstigt väder idag. Det blåser, regnar, är sol, regnar lite till, ja så kommer det vara hela dagen troligtvis.

Är så glad att tvättmaskinen valde att fungera bättre igår, när jag hade bytt till ett annat program som går att köra på både 60, 40 och 30 grader så då ska jag köra på det men jag testade en sak till, vill faktiskt tro att det var det som gjorde att den höll den tiden den skulle. Ska testa nästa gång att tvätta på ett av dom vanliga program som jag alltid kört så får vi se ifall min teori stämmer.

Nu ska jag strax åka till jobbet, eller jag måste åka nu typ. Ska säga hejdå till familjen här hemma.

Tänkte slänga in lite bilder på köket, fixade lite igår, det blev så fint. Ett nytt knivblock och ett nytt knivset så fint. Före & efterbilder.


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 281 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram