Nya besked..

Allmänt

Nu har jag varit tyst här ett tag, det har sina skäl. Har varit lite låg nu dom här två dagarna. Vi har ju gått och väntat på lite nya besked och vad vi hade hoppats på lite goda nyheter för engångsskull.
Vi fick veta lite mer igår. Både bra och dåliga saker.
Hmm vad ska jag börja med?. Dom bra kanske, för det dåliga är egentligen inte dåligt det är bara jobbigt.

Men dom bra då är inprincip att den här doktusen inte har stängt sig och kommer förmodligen inte stänga sig av sig självt, så den kommer läkarna att stänga. När vet vi inte men vi hoppas till nästa vecka, men sen ska vi inte hoppas, det verkar ju ta en jäkla tid med allting. Men det beskedet fick vi iallafall att dom kommer stänga den om den inte gör det själv nu under helgen, men troligtvis inte. Läkaren sa det att har den inte stängt sig inom 2 veckor så brukar den inte stängas alls. Nu har det ju gått tre veckor snart men det är några läkare som inte varit här den här veckan så då har dom inte kunnat besluta något.
Kommer knappt ihåg vad jag skrivit och inte skrivit men hon har ju fått ytterligare en medicin, en blodtrycksmedicin, det är för att hon får för mycket blod till lungorna. Innan vi får åka hem så ska dom hålla koll på det och så eventuellt sätta som en klämma på lungorna, alltså starta en förträngning på lungan så att det inte kommer för mycket blod dit och då köper dom sig även lite mer tid inför den stora operationen som dom helst vill vänta med så länge det går, mellan 2-6 månader och det vore ju skönt om det kan dröja så länge det går så hon blir lite större.
Kort och gott så var det väl det. Sen att dom ska besluta då om hon ska få ha en kammare eller två kammare i hjärtat då. Normalt har man två, hennes vänstra del är lite mindre än den högra men läkaren sa det att den vänstra sidan är så pass fin och utvecklad att det säkerligen skulle gå att ha två kammare, han hoppades på det, men som sagt det ska dom prata om nästa vecka då när dom andra är tillbaka.

Nu till det tråkiga då. Vi är INTE påväg hem än. Han sa att vi troligtvis blir kvar några veckor till.
Det var inte det vi ville höra. Varför sa han inte. Men kan tänka mig att efter dom stängt doktusen så ska dom ju ha koll på henne ett par dagar och se så hon mår bra och sen då sätta den här klämman vid lungorna om det behövs. Så ja, vi vet inte alls när vi kommer hem. Vi ställer in oss på en månad till så allt innan är bara bra...
Men det var en jobbig dag igår, så fort dom hade lämnat rummet så började jag gråta.
Jag vet att vi är här för Wilmas skulle, det förstår jag till 110% och det vill jag, men hade velat göra något mer konkret typ att den 2a november får ni åka hem eller något sånt. Inte liksom, minst några veckor till... Det kan ju vara hur många veckor som helst.
Jaja, vi får kämpa på. Men det är fan så jobbigt nu. Vill att det ska börja hända lite grejer på riktigt. Ni vet vad ni ska göra, gör det då, allt hänger på doktusen, stäng den då sen kan ni besluta resten.
Så ja det fortsätter att bli några positiva saker, sen kommer det ett bakslag.

Vi och Wilma vill hem och börja vårt liv ❤️.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 2 269 visningar

Gillar

Kommentarer

beatriceklingvall
beatriceklingvall,
Hoppas ni får komma hem snart. Var själv inlagd med min lilla på 10 månader i veckan. Han var bara inlagd tre dagar men det kändes som en evighet. Så jag förstår din hemlängtan. Håller tummarna att ni får komma hem så fort som möjligt. Kram 💓
nouw.com/beatriceklingvall
eerikahallberg
eerikahallberg,
Ja det hoppas jag med ❤️ Ja vi glömmer bort dagarna nu o vet knappt vilken dag det är, man lever som i en bubbla men inte den här härliga bebisbubblan 😟
nouw.com/eerikahallberg
eerikahallberg
eerikahallberg,
Tack snälla du ❤️❤️❤️
nouw.com/eerikahallberg

Instagram