Ny ismaskin

Allmänt

God förmiddag på er. Igår var en riktig slapp eftermiddag, jag jobbade till 4 sen hämtade jag sushi och åkte hem. När jag kom hem gick jag upp och la mig jag var så extremt trött. Sov någon timma iallafall så det var riktigt skönt.
Sen blev det sushi till kvällen och Lets dance. Det blev inte mer än så, jag var fortfarande jättetrött hehe.
Idag känner jag mig lite piggare, skulle sovit ut men vaknade vid halv 8 jippi. Vi gick upp strax efter 8, åt frukost, kollade lite youtube. Nu är Tobias ute och byter däck på min bil. Jag är inne och har precis satt upp vår nya ismaskin. Vi hade en när vi flyttade in, den gjorde vi oss av med för några månader sen, den blev lite äcklig av att vi haft vår egna brun sen bytt till kommunalt och det är inte jättelätt att rengöra dom här maskinerna. Så jag beställde en ny, den fungerade i 5 dagar... Åkte in med den till NetonNet och lämnade tillbaka den och beställde en ny.
Nu har vi haft den nya här hemma i säkert 1 månad utan att jag packat upp den, typ haft ångest för att ta upp den för det känns som den kommer vara kass också, då blir jag fan lack!
Men nu har jag startat den och den har fyllt på is två gånger medans jag varit i köket så håll tummarna.

Håller också på att avkalka vattenkokaren, det behövdes tydligen också hehe.

När Tobias är färdig med däcken så ska han vara framme på framsidan och bränna bort lite ogräs, då får vovvarna vara ute så jag kan vara på mitt rum i lugn och ro för jag behöver allt lugn jag kan få för där är det kaos!!


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 306 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram