Nu är långledigheten över

Allmänt

Då var det tillbaka till verkligheten igen, nu är dessa lediga dagar över, och som jag alltid säger men satan vad snabbt det går! Känns inte ens som att man varit ledig.. Men min mage är bra iallafall, så det var nog troligtvis stress mage så det har varit skönt att inte ha gjort alldeles för mycket dessa dagar :) Så nu jobbar jag bara idag och fredag sen är det helg igen, plus att jag slutar vid 7 på fredag :) Så det blir inte många timmar den här veckan men snart går cheferna på semester med så då kommer vi få jobba :)

Idag sov vi till 9 ungefär, vi har sovit oroligt inatt både jag och älsklingen och det har varit värsta stormen ute lät det som, jag somnade vid halv 11-11 igår sen vaknade jag vid 2 för att Stella höll på lite men sen somnade hon skönt iallafall och då kunde inte jag somna förens vis 3-4 någon gång så det känns i ögonen idag att man sovit lite dåligt. Men hoppas att denna dagen blir bra och att allt flyter på :)

Vi ligger alla i soffan och tittar på Bones, jag börjar vid halv 2 så åker vid 1 tiden ungefär :) Så det är ett litet tag till :) Men blir segare ju mer tiden går känns det som, men så fort jag är på jobbet så blir jag nog pigg :)

Hoppas ni får en fin onsdag allihopa 🌸

Såhär mysiga var vi igår 🐶❤️

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • Nära Kalmar

Gillar

Instagram