Nu är julen över

Allmänt

God förmiddag allihopa, idag gick jag upp strax efter 9, en stund efter älsklingen hade gått upp. Vi har haft nattgäster inatt efter festen igår, syrran och hennes kille, vi satt uppe till två inatt så man känner sig lite sliten :)
Men jag har fullt upp idag, så jag började tidigt att starta diskmaskinen, den var proppfull, sen har jag slängt i en tvätt som jag tror är färdig nu så ska jag tvätta två till idag.
Mamma och pappa var här en sväng innan med och jag frågade dom ifall dom kunde slänga lite skräp åt mig, jag hade tänkt åka till återvinningen idag för det var proppfullt överallt. Men behöver inte det längre för dom tog allt, rubb och stubb! Så himla snälla ❤️
Då slapp jag det men jag ska åka en sväng till almers nu och handla lite till maten idag.
Ska ta upp alla julklappar och ta kort på det, sen fixa ett inlägg om julafton och dagen igår. Jag har lite att göra på min to do list idag så vi sätter igång, ska bara dricka upp mitt kaffe först :)
Så får Stella följa med i bilen, hon är super duper trött idag så hon vill nog egentligen bara sova men jag tycker det är bra att hon får aktivera sig även att hon är trött för då kan hon sova gott sen ikväll :)

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 204 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram