Nu är julen borta

Allmänt

Det blev ett riktigt härligt benpass idag efter jobbet, hoppas verkligen jag har värk i benen imorgon för jag körde grymt hårt plus att jag har kommit igång med "gamla" övningar som jag körde förr så det är riktigt najs :)
När jag kom hem så började vi direkt med att jula ut allting och det gick riktigt snabbt! :) Så det var skönt :) Nu är julen borta, vi ses igen om.. 11 månader typ haha ;) Det går fort hörni snart är julen här igen ;)
Ne men skämt åsido skönt att ha fått bort allting :) I helgen byter jag nog gardinerna med så får vi bort julgardinerna med :)

När vi var färdiga med det så började jag med maten och det blev lövbiff, ris och gräddsås :) Så gott! Med lite vitlökssmör på lövbiffen med som pricken över i:et :)
Tittade två avsnitt av Prison Break med :)
Sen har vi varit och slängt alla kartonger och lite sopor nu med tillsammans och så tog Tobias Stella på en promenad så nu får jag pusta ut framför tvn och kolla gårdagens avsnitt av farmen och sen ska jag se dagens avsnitt :)

Så det känns riktigt skönt att jag inte bara kom hem och satte mig i soffan och slappa för det är farligt! Utan att jag gjorde det jag hade bestämt mig för att göra :)
Så nu är jag värd lite soffhäng resten av kvällen :)

Lite kaffe på maten nu med är aldrig fel! :)

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 125 visningar
  • Nära Kalmar

Gillar

Kommentarer

Instagram