Nu är hon här 👶🏼🤍

Allmänt

Äntligen säger jag! Nu är hon här! Våran älskade dotter! Våran lilla Cleo 👶🏼🤍
I lördags eftermiddag kom hon som en raket. Jag kommer att skriva ett längre inlägg om allt som hände, men kan säga det att fort gick det från att vi kom in tills hon var ute.
Jag låg även bara inne över natten och åkte hem innan lunch dagen efter. Så skönt att allt såg bra ut och att jag mår bra. Så skönt att komma hem till Tobias med eftersom han inte fick vara kvar 🤍
Sån otrolig känsla att bära ut henne i babyskyddet, sätta henne i bilen och åka hem. Helt underbart.
Vi stannade på donken innan vi åkte hem för jag hade inte ätit någon mat på över ett dygn, så det var riktigt gott. Hon var helt tyst hela resan hem. Sa inte ett ljud. Så skönt hon är precis som mamma och älskar att åka i bilen hihi.
När vi kom hem så var Tobias bror här och grejade lite, så han fick träffa Cleo först av alla. Så fint, han tyckte verkligen om henne 👶🏼🤍

Nu är hon ju då lite mer än 2 dygn. Våran lilla starka tjej. Så lik sin storasyster 👼🏼
Både till utseende och till sättet, eller ja just nu är Cleo lite mer kräsen och vill gärna inte ligga ensam, men det gör inget, det är så mysigt att ha henne nära. Hon låg bredvid mig hela natten och hon fick äta när hon vaknade och var gnällig. Jag tror och hoppas att amningen går bra. Hon säger till när hon är hungrig och hon suger tag riktigt hårt och kan ligga i över en timma och bara sutta och mysa. Duktiga lilla tjejen.
Idag tog vi även en tur i vagnen, det gillade hon också, guppade härligt 👶🏼
Vi njuter till fullo och är så lyckliga över att hon kom till oss 🤍
Som sagt kommer ett längre inlägg någon dag framöver 🤍


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 459 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram