När det inte blir som man tänkt

Allmänt

Idag har jag varit på återvinningen, igen haha, varit och handlat och hämtat paket. Men ja det blev inte som jag hade tänkt mig. Hade beställt gardiner. Röda gardiner så jag har lite fler julgardiner. Men jag får skicka tillbaka skiten. Färgen var ju inte så som bilden visade och upphängningen blev fel med så den passade inte på mina gardinstänger. Så då får jag åka tillbaka imorgon och skicka tillbaka. Så tror jag att jag skiter i att beställa nya. Jag har nästan bytt gardiner i alla rum nere. Så ja det är ändå lite juligt i dom flesta rummen, sen ska ju julpyntet upp med. Det tror jag att jag fixar imorgon.

Annars har jag inte gjort mycket idag. Bara slappat i sängen.
Varit lite nedstämd med, ja inte så konstigt. Jag stod och tittade på tavlan med alla bilder på henne igen och lyssnade på hennes låt och ja jag blev helt förstörd.
Stella förstod att jag var ledsen så hon kom och la sig rätt på golvet bredvid mig och bara låg där. När låten var slut satte jag mig på golvet så fick hon slicka bort alla mina tårar. Det tycker hon om ❤️.
Tur man har hundarna.


Dom är helt avfärdade efter både kurragömmalek och busat med varandra och jag har kastat en strumpa till dom som dom slagits om. Tur dom kan underhålla varandra ibland med ❤️

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 616 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram