Mys morgon ☕️🤍

Allmänt

Natten har gått bra. Vi har haft lite problem med Stella att hon har kissat inne varje natt eftersom hon ligger nere själv så många timmar, har fri tillgång till vatten och mat och sen att hon rengör dom små. Inte så konstigt att hon blir kissnödig då.
Men inatt så testade jag en annan taktik. Märker att hon saknar att få ligga skönt i sängen så när jag skulle lägga mig så fick hon följa med upp. Sen när hon ville gå ner så skulle jag följa med henne ner och gå ut med henne. Hon vaknade runt 1 och gick ner, hon hann lägga sig vid valparna så jag fick tvinga ut henne innan hon började mata dom hehe.
Sen så lät jag henne vara där nere, delade av vardagsrummet så hon fick hålla sig på en halva och lät dörren vara öppen så jag höll tummarna för att hon skulle komma upp till mig igen.
Jag vet inte om det tog en timme eller två men rätt som det var så kom hon upp och så sov hon hos oss tills vi gick upp. Jag letade kiss på golvet idag men jag har inte hittat något. Så jag hoppas detta fungerade.

Nu har vi haft en mys morgon eller vi har det fortfarande. Bakade av morotsbrödet och alltså fy fanken det blev så bra och så gott. Mums mums. Riktiga rejäla bröd.
Det var gott. Nu står jag mig på det ett tag. Ska träna sen om en liten stund med. Ska bara kolla klart på dom sista avsnitten av Rebecka Martinsson.


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 411 visningar

Gillar

Instagram