Min nyårsafton

Allmänt

​2019! Då kan vi nu säga välkomna in i 2019. Detta året hoppas jag blir till det bästa, förra året var bra men det kan alltid bli bättre. 
Hur hade vi det nu igår då? Det var hur bra som helst. Svärföräldrarna dök upp strax efter 16, dom hade fina diadem med fina krusseduller på och sen hade dom blåspipa med eller vad dom nu heter, som låter och förlängs när man blåser i dom, Stella blev helt galen när dom blåste men det såg bara roligt ut hehe. 
Vi började med lite att dricka och så satte vi oss i soffan och bara satt och pratade, sen började vi äta vid 18.00 då var vi riktigt hungriga. Allt var så gott, som ni såg i förra inlägget så var det riktigt smaskiga saker på menyn och hur smidigt som helst bara värma på varmrätten i ugnen och sen värma på rödvinsåsen på spisen sen färdigt, hur gott som helst och skönt att slippa stå och slava i köket årets sista dag. Vi var färdiga lagom tills det var dags för Grevinnan och Betjänten, den är så rolig. Sen satt vi faktiskt i soffan och tittade på hela bingolotto men vi spelade spel samtidigt. Efter 3ans bingo så åt vi efterrätten och ja sen blev det godis och chips hehe. Tiden gick så fort, det enda jag önskar mig detta året är att dagarna ska gå lite långsammare för 2018 så har dagarna och månaderna bara flugit förbi. Sen var det ju dags att gå ut och skåla inför 12 slaget, så vi tog lite skumpa med oss ut och så stod vi på trappen, dom sköt inte jättemycket här i byn men när det smällde så smällde det, stackars Stella blev så rädd men hon var såklart inne. Hon lugnade sig sen när vi kom in men det tog 20 minuter sen däckade hon. Det var ett riktigt bra avslut på 2018, så lugnt och skönt med trevligt sällskap. Hade dock varit ännu bättre om vi vunnit storvinsten på bingo, Tobias var den enda som vann, 100 kronor hehe. 

Vi gick och la oss vid halv 2 tror jag klockan blev. 

Hoppas ni hade en fantastisk gårdag med trevligt sällskap och god mat, gör nu 2019 till det bästa. 

Puss och kram och Gott Nytt År <3.


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 652 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram