Min morgonrutin

Allmänt

God förmiddag på er. Vet inte vad som hände men idag känner jag mig supertrött. Sovit bra hela natten, eller ja när jag väl gick och la mig. Det är sista dagen idag så det är väl det som känns att helgen är nära. Då ska jag träna, lördag och söndag, har inge haft tid eller ork till det nu i veckan men i helgen tar jag tag i det igen så jag inte kommer i obalans igen.

Även om jag går upp i rätt bra tid så känns det som att jag har en hel del rutiner just för tillfället som tar tid, innan jag får sätta mig i lugn och ro och äta frukost.
Det jag gör på morgonen är det vanliga först och främst, att gå ut med Stella, det är ju inte det jobbiga men antingen går det fort eller inte.
Antingen så kissar hon och bajsar direkt och sen får hon mat, eller så kissar hon först sen mat sen bajs så det är det första jag fixar innan jag gör mina egna rutiner.
Medans hon äter mat så förbereder jag det jag ska äta, idag blev det mackor till exempel och eftersom hon bara kissade först så var jag ju tvungen att gå ut igen så bara förberedde allt tills hon ätit upp.
Innan jag ska äta frukost så tar jag 20 ml med blutsaft, har börjat med det nu, använt det i 2 veckor nu, för att se ifall jag blir piggare och jag tycker ärligt det har funkat, det är bara idag jag är trött hehe. Sen är det en shot med ingefära. För tillfället så dricker jag ju detox med så det fixar jag också iordning på morgonen, 2 flaskor så det bara är att dricka.
Seeeeen får jag sätta mig och ta det lugnt. Det är mycket att göra när man tänker efter, innan man får sin lugna stund.
Stella fortsätter att vara trött när jag slappar vid tvn, hon ligger bredvid mig och drömmer.


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 156 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram