☕️ med skummad 🥛🤍

Allmänt

God förmiddag, klockan är bara 11, känns som den borde va typ eftermiddag men det är bara för att jag varit uppe sen 05.30 idag. Cleo vaknade och var hungrig. Eller ja lite halvt hungrig iallafall hihi.
Gårkvällen var lite jobbig för henne, hon var nog lite besvärad efter vaccinet i måndags, inte ont i magen men hon kom liksom inte till ro. Jag fick gå runt med henne tills hon somnade sen la jag mig i sängen med henne i famnen, sen när jag var 110% säker på att hon sov då la jag ner henne i sängen. Det funkade. Då sov hon i 2 timmar sen var det dags för mat. Men det har gått bra, ibland är det lite jobbigare för henne. Ändå höll jag henne vaken i 5 timmar igår men ja lite besvärad var hon. Hon var trött men inte så trött att hon ville ligga själv haha.

Så det blev en tidig morgon för oss, vi var till och med uppe före Tobias, det händer ju inte så ofta hihi. Men han kom upp strax där efter så var han snäll och gick ut med hundarna.
Efter att Cleo ätit så sov hon i sitt babynest och jag är frukost. Haft en chill morgon på soffan med mina tjejer.
Sen vid 9 så gav jag henne mat igen eftersom hon inte åt fullt mål på morgonen men hon var inte så hungrig då heller, hon åt mer än halva iallafall men sen gav jag upp och satte henne i babysittern. Då tog det inte lång stund innan det brakade loss i byxan hehe. Så det var att hon var bajsnödig som hon inte ville äta mer. Så skönt för henne hihi och för mitt mamma hjärta. Hon hade hållit uppe med bajset i två dagar igår, så jag var lite nedstämd. Vet att det är vanligt men det känns så skönt när hon bajsar för då vet jag att hon mår bra, men det kom faktiskt en rejäl laddning igårkväll med så då blev jag på strålande humör.
Och likaså idag hihi.

Vi har faktiskt precis kommit in från en långpromenad. Alltså detta väder. Solen skiner som bara den! Det är underbart. Så det blev 50 minuter och hundarna fick såklart följa med också. Trodde aldrig att det skulle gå att gå med dom och vagnen men det går superbra.

Nu ska jag försöka underhålla lillan, hon ligger i sitt babygym och pratar lite med sig själv. Hihi hon börjar göra lite ljud nu, det är så roligt att höra. Hon ska egentligen hålla sig en timme till från att äta, just för att hon ska äta hela målet, inte bara låtsas att hon är hungrig hihi.
Så vi får se, hon börjar bli lite otålig.
Jag har gjort mig en kopp kaffe och testade på att skumma mjölken med, det blev ju tjusigt ☕️🥛🤍


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 176 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram