Matmässa i Malmö

Allmänt

Den 31 Januari händer något väldigt roligt. Fick frågan i veckan från cheferna ifall jag och min kollega skulle vilja följa med på matmässan i år. Det är några matmässor varje år runtom i Sverige. Jag har varit på en innan, på mitt förra jobb, det var riktigt givande och roligt att gå runt en hel dag och prova lite olika matgrejer och drycker. När jag fick den frågan blev jag jätteglad för sånt tycker jag är kul. Älskar att få lite ny inspiration så jag kan få lite nytänk i mitt kök också. Det var verkligen jätteroligt. Så då onsdag den 31 så har vi stängt på jobbet och vi alla åker till Malmö. Vi ska åka vid klockan 06,00 på morgonen, älsklingen är ledig så han är snäll och skjutsar in mig till stan och sen hämtar mig på kvällen. Det ska bli så kul! Längtar. Ny inspo är alltid välkommen så tack tack tack för frågan! :)

En rolig grej som också händer den dagen, en kändis kock som ska dit och prata lite, hålla föredrag. Vet ni vem det är? Markus Aujalay, en av jurymedlemmarna i Sveriges mästerkock. Tycker han är så himla härlig så det ska bli riktigt intressant att sitta och lyssna på honom.


Säger bara det, ni som jobbar inom restaurang branschen, ta vara på chansen om ni får frågan att åka på en matmässa, det är så givande.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 261 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram