Måla om vardagsrummet

Allmänt

Jag måste säga det att vårat vardagsrum eller det rummet som gränsar till vårt vardagsrum, det är så himla tråkigt. Vet inte om det är riktig vit färg på väggarna eller om den typ är gul eller något. Jag gillar det inte iallafall, ingenting som matchar i detta rummet, det bara finns liksom. Jag vill göra något, nu har vi inga projekt på gång förens till våren då vi ska fixa iordning ett ordentligt staket.

Jag eller vi har då bestämt att vi ska måla om vardagsrummet till grått. Någon nyans av grått, det kommer bli så fint, blir lite mer liv i rummet då med en härlig färg. Om vi hinner idag så ska vi åka till ÖB och kolla om det finns någon bra färg. Fasiken att vi inte kom på detta innan påsken var över för då hade detta kunnat vara våran påsksyssla. Nu är det som det är, men hoppas att vi kommer iväg, mamma och pappa ska komma till oss vid 13.00 så ska vi äta kroppkakor och sen ska vi titta på Allsvenska permiären, Kalmar spelar.

Om vi inte köper någon färg så har vi ändå tittat och jag tror att om vi hittar den vi vill ha så köper vi den.

Såhär ser det ut nu iallafall, eller ja dessa bilder är tagna när vi hade fått iordning när vi flyttat in.

Jag tycker det ser så tråkigt ut. Mattan ligger inte där nu utan det är en annan, men alltså väggarna, vill ha mer liv. Blir så fint med grått.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 322 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram