Lördags frulle

Allmänt

God morgon allihopa. Äntligen helg! Var en lång dag igår. Herregud vad vi hade att göra, så fort folk får lön då märker vi av det enormt mycket. Full rulle från start till slut. Eller ja sista halvtimmen så fick vi faktiskt andas ut men inte under dagen, nej nej nej. Dagen gick fort då iallafall så det var ju härligt.

Idag vaknade jag vid typ kvart i 8 men somnade om till kvart över 8. Älsklingen åkte till jobbet för en stund sen, jag har ätit en ”dunder” frukost, ägg, ingefärashot, kaffe och tranbärsdryck. Hade ju som sagt en släng av urinvärksinfektion, känns bra just nu men det trodde jag att det gjorde igår med, men efter lunchen igår på jobbet så kände jag att det var på väg tillbaka. Så min underbara chef var snäll och gick och köpte tranbärsdryck till mig, bästa chefen! ❤️

Nu chillar jag lite i soffan, kollar på youtube, försöker hitta träningsmotivationen, det är nämligen så att jag ska inviga vårt gym idag, vi har flyttat ner det till källaren, tror det kommer bli bra där, vill bara ha lite mattor och kanske någon spegel så det känns mer som ett gym. Jag tänkte fokusera på rygg idag, måste stärka upp den annars kommer den gå av på mitten snart känns det som. Så kanske kör lite ben med och mage får se ifall jag har ork till det. Brukar ju alltid bli pepp när jag väl har börjat köra men jag känner mer typ ångest för träning nu.. Det är bara att köra.

Har en mysig liten tjej som ligger bredvid mig, hon är trött som bara den. Matglad var hon idag med, vi brukar alltid gå ut med henne direkt när vi går upp så hon får kissa och bajsa men idag så verkade hon hungrig direkt så hon fick mat innan vi ens gick ut och kissade. Det har nog aldrig hänt innan. Det är så himla skönt att hon är 100% rumsren, här hemma iallafall, tror det inte hänt någon olycka hos mina föräldrar/svärföräldrar heller på ett tag, men här har vi koll hela tiden och som sagt jag tror hon vet att hon kan hålla sig.
Duktig liten vovve.

Vi hörs senare så får ni se hur gymmet ser ut också.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 286 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram