Lejonkungen

Allmänt

Igår hade vi en mysig dag i stan tillsammans. Efter jobbet så möttes vi upp på jobbet, så gick vi och åt mat, det blev thai mat mums mums så gott. Som jag har längtat efter det hihi. Vi hade ingen brådska så vi satt verkligen och tog det lugnt och åt sakta. Blev ändå proppmätt efteråt men ja det blir man ju alltid.
Sen efter det så gick vi mot baronen för då var det dags för bio. Äntligen dags att se lejonkungen! Den var så himla bra. Jag började gråta direkt hihi, sen vid den värsta scenen då brast det ännu mer 😭.
Alltid när jag ser massa djur på tvn så kopplad jag dom med Stella och Elsa och tänker massa konstiga saker hehe.
Men ja den var sjukt bra, precis som i den tecknade, mycket sevärd ❤️.
Bion var slut vid 8, sen åkte vi hem i varsin bil, Tobias hämtade vovvarna och jag åkte hem och hoppade ner i sängen direkt efter en liten dusch.

Skriver detta inlägg på natten nu, vaknade av sura uppstötningar så jag har ätit ett äpple så ska försöka somna om nu, kunde inte klockan varit lite mer hehe. Det kommer jag inte önska när jag ska vakna senare hehe.


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 261 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Saragrundemar
Saragrundemar,
Vad härligt att du tyckte filmen var bra, ska själv se den på lördag med syskonen! Ska bli så kul att äntligen få se den😍
nouw.com/saragrundemar
eerikahallberg
eerikahallberg,
Åh då har ni verkligen något att se fram emot, jag skulle kunna se den 100 gånger till minst 😍
nouw.com/eerikahallberg

Instagram