Långledigt

Allmänt

Nu är det långledigt för mig, ända till på måndag, så skönt. Jag åkte hem tidigare från jobbet idag för jag hade så ont efter att jag varit hos tandläkaren, efter lagning och när bedövningen skulle släppa och så var jag hungrig och då blev jag lite illamående eftersom att jag inte kunde äta.
Tänker inte gå in på detaljer hur det gick hos tandläkaren är bara så fruktansvärt irriterad. Det blev hyfsat men det skulle blivit bättre punkt där.
Ska dit i januari igen, det säger ju en hel del. Hade inte behövts punkt.

När jag kom hem så tog jag en värmande dusch sen la jag mig på soffan i min härliga pyjamas och kollade på serie. Slumrade även till någon halvtimma, det var skönt, då hade huvudvärken börjat släppa med.
Det dåliga med att jag vilade är väl att jag inte kommer somna än på ett tag. Men jag är ju långledig nu så det gör inget, ska verkligen ta till vara på dagarna, imorgon är det en fullspäckad dag och då ska jag komma upp i tid.

Har precis kollat på kvällens avsnitt av bonde söker fru alltså det börjar bli så spännande. Dom ska alltid sluta när det är som mest spännande, jag ska behöva vänta en hel vecka på nästa avsnitt, skit med hehe.
Ska bli spännande att se.


Blev lite gofika ikväll med, bläbärspaj, jag lovar det är liiiite paj under all vaniljsås hihi. Jag brukar äta sås med mat haha, älskar sås.
Någon mer?

#ätersåsmedmat

@ eerikahallberg

  • Nära Färjestaden

Gillar

Instagram