Kvällspromenad

Allmänt

Ikväll efter kvällsmatningen så tog vi faktiskt och gick en liten runda. Eller ja det blev faktiskt en halvtimme. Det var oerhört skönt. Mina ben, höfter och rygg behöver verkligen det. Så förhoppningsvis om vädret tillåter dom andra kvällarna så ska vi försöka gå den rundan. Det behövs verkligen, att få lite frisk luft flera gånger om dagen, även att man känner sig instängd och behöver vara på plats. Men som dom har sagt från början så måste vi tänka på oss själva också. Vi måste må bra annars mår inte Wilma bra om vi mår dåligt. Så äta, sova och ta luft det är det vi behöver. Sömnen är väldigt svår dock. Jag har väldigt svårt att koppla av och komma till ro. Är ju så mycket runtom. Ligger och lyssnar på Wilma, kollar monitorn så att hennes kurva är bra, även att jag vet att dom har koll ifall något händer så kan jag inte låta bli.
Blir orolig för minsta lilla konstiga ljud jag hör. Men ska försöka slappna av nu inatt, hoppas jag. Får sova till 5 kanske iallafall. Dom här är snälla och tar matningen vid halv 2, om hon nu inte är helt missnöjd. Då får jag se till att vakna vilket jag lär göra.

Jag vill verkligen bara åka hem nu. Få ha det lite lugnt omkring mig och njuta av den här tiden. Det har känts bra hela dagen att ja det här klarar vi någon vecka till men sen låter en vecka så länge och ja, det kommer till mig på kvällstid, hur mycket jag verkligen bara vill härifrån. Men bebis måste må helt prima först, eller ja hon mår bra men dom måste se så allt är i sin ordning.
Skulle berätta mer om det men jag gör det imorgon istället så ska jag försöka sova nu.


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 764 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram