KvĂ€llsjobb đŸŽ„

AllmÀnt

Det blev lite kvÀllsjobb för min del ÀndÄ, trodde inte att jag skulle palla det men det gjorde jag. Har faktiskt sovit en timma idag, efter att jag tog en paus sÄ somnade jag och sen nÀr Tobias kom hem sÄ hjÀlptes vi Ät med det sista i hans rum, kollade igenom allt som skulle sparas och slÀngas, sÄ himla duktiga vi var, sÄ skönt att ha det gjort idag, dÄ kan jag fortsÀtta lite imorgon.
Sen nÀr vi var fÀrdiga sÄ lagade jag mat, vi tittade pÄ serie, sen sÄ diskade jag efter oss och Tobias var ute och vattnade. Han la sig ganska tidigt sÄ han orkar med sista dagen imorgon.
Jag hoppade in i duschen, skrubbade kroppen och sen testade jag att smörja in mig med brun utan sol. AlltsÄ det doftar sÄ gott tycker jag, kÀnns som jag varit utomlands. Jag anvÀnder Ida Wargs bus, denna gÄngen testade jag den som heter instant tan, alltsÄ man blir brun pÄ bara nÄgra minuter och den funkade sÄ bra. AlltsÄ mina armar dom Àr sÄ bruna och fina. Jag anvÀnde ocksÄ den krÀmen för ansiktet sÄ fÄr se hur brun jag Àr i ansiktet imorgon hihi.
Tror inte den ska fÀrga av sig heller, bytte sÀngklÀder idag med sÄ ligger i renbÀddad sÀng, sÄ skönt, dÄ hoppas jag att det inte fÀrgar av sig hihi.

Men iallafall jag lyckades redigera klart videon, den Àr uppe nu faktiskt sÄ in och kolla, lÀnkar den i ett annat inlÀgg. Det tog ca 2 timmar, det som tar tid efterÄt Àr ju att ladda upp den men den hÀr gÄngen gick det vÀldigt snabbt ÀndÄ att den blev ganska lÄng.

Nu ska jag kolla lite pĂ„ tvn innan jag somnar. God natt ❀


@ eerikahallberg

  • AllmĂ€nt
  • 154 visningar
  • NĂ€ra FĂ€rjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram