Kort helg

Allmänt

Denna helgen var inte lång, MEN, jag får se fram emot nästa helg för då har jag ”lång” helg. Jag slutar tidigare på fredagen så då får jag lite extra ledigt, ska bli så skönt, känner verkligen att jag behöver det. Idag har jag inte gjort många knop. Jag har haft ont i magen, uppsvälld hela dagen även att jag inte hade ätit något, bara tung i kroppen, helt slut i huvudet, har tvättat och dammsugit iallafall. Inte konstigt att jag varit trött efter denna veckans intensiva jobbdagar. Helgen kommer bli guldvärd sen.

Stella har varit lite konstig idag med. Eller började redan igår tror jag, hon var lite lös i magen. Lilla tjejen. Hon var med Tobias ute i garaget igår (lördag) när han höll på att slipa och greja, så kan varit något hon fått i sig. Hon var skitjobbig rent ut sagt inatt, hoppade ner och hoppade upp flera gånger, idag vet vi varför: hon var bajsnödig. Det fattade ju inte vi eftersom hon hade bajsat innan vi la oss. Men så duktig hon är och ändå höll sig.
Idag har hon ätit frukosten som hon skulle men hon var bajsat 4 gånger. Det är inte likt henne, så något konstigt var det, sen ville hon verkligen inte äta i eftermiddag och inte ikväll heller förens vi hade varit ute och lekt lite med bollen och sen lekte vi med maten såklart med så hon kom igen och åt. Sen har hon varit lugn, inte bajsat något nu efter kvällsmaten, så får se hur hon blir inatt då får någon av oss gå ut med henne. Jag var ute med henne för ett tag sen och kissade bara sen ville hon in, hade hon velat göra något annat tänker jag att hon hade gjort det, så hoppas hoppas att hon är lugn. Det regnar ute nu med så himla skönt, det får gärna regna hur mycket som helst.

Jag har tittat på youtube nu men ska ta mig ett stort glas mjölk och sen gå och lägga mig så jag kommer upp i bra tid imorgon. Börjar vid halv 2 så det är skönt.

God natt på er allihopa.

Borde vara förbjudet att vara så söt. Hoppas du sover gott när jag lägger mig nu.


@ eerikahallberg

  • Nära Färjestaden

Gillar

Instagram