Köpa träningsgrejer!

Allmänt

Om det är några som har svårt för att hitta bra sidor på nätet där man kan köpa bra produkter till träning så har jag lite olika alternativ :) Jag har provat på alla så dom är verkligen bra, annars skulle jag inte tipsa om dom...

1. Först har vi gymgrossisten, det är den jag har börjat beställa mest ifrån, gillar den verkligen! Jag är ingen sån längre som ska massa olika pulver och sånt shit, utan jag beställer hälsokost, asså sånt man kan äta hehe, och som är lätt att ha till hands och som också är nyttigt :) Så det är verkligen hur bra som helst.2. Sen har vi en annan som jag alltid beställde från förut, nu gör jag aldrig det längre, men som sagt det är ju vad man gillar :) Dom har absolut också jättebra saker men man hittar ju alltid nya saker ;) Brukade beställa proteinbars härifrån förut och vill man ha ett litet mellanmål så är dom jättebra :)


3. Sen har vi ett annat som jag gillar väldigt mycket och det är proteinbolaget, dom har många sånna drycker som jag tycker om att dricka, bland annat HEAT tex ;) Så där finns också en hel och välja på :)

4. Sen har vi tillskottsbolaget, är en ny sida jag har börjat besöka :) Bara klicka er in och titta efter vad som finns, det finns mängder med olika saker :) Grymt snygga kläder med om man vill ha det ;)

5. Och till slut den sista, Svensk hälsokost, den här beställer jag hälsosamma livsmedel hehe ;) Tycker den har stort utbud, särskilt av det jag vill ha :) Så den rekommenderar starkt! Gör jag med alla men aa vissa mer än andra :)


/ eerikahallberg​

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 143 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram