Kan det bara bli bra någon gång

Allmänt

Halloj allihopa. Nu var det måndag igen, helgen över, det är en chillvecka nu för min del, jobbar bara 3 dagar, får se hur det går idag, har fortfarande lock för örat och det känns verkligen som att det aldrig kommer att släppa. Är trött på att vara halvdöv nu.
Min läkare ringde upp mig idag, men vid halv 9, haha då sov jag. Så försökte ringa upp innan vid halv 11 och då skulle dom ringa upp lite efter 11. När dom väl ringer upp då skriver dom ett meddelande till min läkare att hon ska ringa upp mig igen. Men när hon ringde mig och talade in meddelande så sa hon att jag skulle prata med en sköterska bara, men det var kanske bara för att säga om det blivit bättre eller inte. Hur som haver så har det ju blivit bättre men är forfarande lock och då ska hon ringa upp sen någon gång och hon sa att hon fått svar från odlingen hon tog i mitt öra och då ville hon byta mina örondroppar så hoppas verkligen att det bara är nya droppar jag behöver så locket försvinner. Jag slipper tabletterna nu iallafall så himla skönt, skulle bara ta dom 5 dagar. Dom jobbigaste dagarna i mitt liv, skönt slippa dom.
Hoppa hon hinner ringa upp innan jag börjar jobba, annars får jag ju bara ta mig tid att svara helt enkelt. Hade varit bäst om hon ringt innan så hade jag hunnit hämta ut dom nya dropparna.


Gårdagens middag så lätt och gott.


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • Nära Färjestaden

Gillar

Instagram