Julklapparna inslagna

Allmänt

Nu har jag varit så duktig. Alla julklappar är inslagna. Eller nästan, älsklingens julklappar är kvar men dom ska jag nog göra lite senare :) Då får jag sitta inne på mitt rum 💋
Men det var roligt och härligt att slå in alla klappar, lite mer julkänsla nu, annars brukar julkänslan vara på noll, tråkigt nog. Hoppas den blir bättre när det börjar närma sig ännu mer.
Det blev en hel del julklappar, trodde inte det skulle bli så många. Undra vem som får flest? Älsklingen tror jag får flest hihi, han är alltid så snäll varje år, eller? ;)
Jo det är han, ser jag något som jag skulle vilja att han ska ha då köper jag det. Vi skulle inte ge varandra så mycket i år men han får en del klappar men för inte så mycket pengar. Det är ju bra. Alla klappar är nödvändiga med, förutom en kanske, men ja lite så ska det vara med.

Alla klappar ska läggas under granen så ska ta och göra det nu. Sen ska jag ut i postlådan och kolla efter ifall det är någon post och sen köra in soptunnan. Hörde att dom var här och tömde vid 08.00 tiden idag, så idag var dom tidiga minsann, tur jag gick ut i stormen igår.

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 135 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram