Jag blir så arg

Allmänt

Åh asså denna ovissheten. Jag klarar inte av den! Jag känner mig ovanligt lugn men när jag tänker på det så blir jag bara förbannad! Jag hade behövt sova ut idag för jag somnade väldigt sent inatt men jag var tvungen att gå upp vid 7 för att hinna städa lite och gå ut med Stella innan dom ska komma in i lägenheten här och kolla ventilationerna och de dom ska göra. Så jag hade ju tänkt hålla koll så jag kunde fråga dom när dom ska in här så jag och Stella kan åka iväg en stund eller gå promenad beroende på hur lång tid det tar..
Nu är klockan snart 11 och det är inte en enda människa här. Inga jobb bilar som man ser och ingen aktivitet.. Asså seriöst? När jag tittade på lappen vi fått med så stod det 07-16! Inte 08-16.. Så ja dom är 4 timmar försenade. Hur ska dom hinna alla lägenheter här om dom inte ens har kommit... Vad ska man göra? Skönt jag tvättar lite iallafall men jag måste åka och handla med. Då kommer dom säkert komma hit och då är Stella här.. Får sätta en lapp på dörren att dom får ringa mig om dom är på gång för jag har en hund här inne. Men asså seriöst? Vad är det för företag? Står det en tid som dom ska vara här och dom sätter en sån förbannad tidig tid och sen är det inte en jävel här rent ut sagt..
Blir så frustrerad så jag kokar över snart...
Ska man ringa dom och fråga vart fan dom håller hus? Jag blir liksom fast här hela dagen på min lediga dag för att jag inte vet när dom kommer hit..
Som sagt hur svårt hade det varit att skriva en tid? Tex klockan 08.00 är vi på första våningen i lägnehetshuset, klockan 12.00 är vi på andra våningen osv... Planering??? Har det här företaget hört talas som det eller? Nej jag tror inte det.
Så jävla dålig stil rent ut sagt att sätta en tid sen dyker ingen upp alls under 4 timmar? Det är väldigt konstigt tycker jag.. Hur svårt ska det bara att göra jobbet som man blivit inhyrd för och göra det den tiden som har angetts..

Denna dagen kommer säkert bli sjukt jobbig.. Redan massa kaos..
Var nere i tvättstugan nyss och när jag kommer in så är det en stor pöööööl på golvet.. Då har tvättmaskinen vibrerat så mycket så mitt sköljmedel har trillat ner på golvet och korken gick sönder och allt hamnade på golvet.. Så det var bara till att börja skura..
Tur det räckte till dom sista tvättarna det som var kvar.. Men så jävla onödigt och irriterande haha..
Aja hoppas eftermiddagen blir bättre, det hoppas jag verkligen på så håll alla tummar 👍🏼

Stella håller vakt och tittar om någon kommer 🐶

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • Nära Kalmar

Gillar

Kommentarer

Instagram