It looks like magic

Allmänt

God kväll allihopa :) Idag har varit en bra dag faktiskt, efter att jag fick skriva av mig lite. Jobbet gick jättebra och det var extremt roligt idag, allting kändes bara så glatt och roligt :) Så det kändes härligt :) Hade bestämt mig för att INTE träna efter jobbet, men ändrade mig bara en stund innan jag slutade att jag skulle :) Så jag körde 30 min intensiv kondition, cyklade 20 min sen så gick jag i backe och rätt så snabbt på löpbandet och det var rätt skönt :) Måste bli bättre på löpbandet, få in rätt takt när jag går och hur jag går osv :)
Så det var riktigt skönt :)
Sen åkte jag hem och då var pappa och syrran här, dom stod ute vid min bil och bytte framlyset :) Jag lånade Tobias bil idag :)
Så det var prefekt :)

Sen efter vi var klara med det så åkte vi allihopa till Krysset och åt mat, fick bli hamburgertallrik idag :) Gott som alltid :)

Jag har varit ute med Stella på promenad, hon är oerhört trött nu ikväll :) Älsklingen och hon var ute i nästan 2 timmar idag så hon är helt slut :)
Sötnosen min :)
Och jag ska spendera kvällen i soffan och titta på allt jag spelar in :)
Just nu är det Brynolf & Ljung på tvn. Asså jag blir galen! Hur faaaan gör dom? Jag skulle så gärna vilja få se det i verkligheten, att dom trollar för mig! Älskar allt som har med magi att göra, det är så fascinerande hur fan dom kan göra allt.. Fattar nada! Så grymma är dom! Så det är inte sant!

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 104 visningar
  • Nära Kalmar

Gillar

Kommentarer

Instagram