Inte godkänd

Allmänt

Som jag trodde så blev bilen inte godkänd. Det var avgassystemet som var problem och ena stötdämparen. Meeen, ett stort men, jag hade räknat med minst 10.000 bara för att vara lite beredd och då hade jag nog inte velat lägga det. Nu så kommer det bara gå på mellan 3-5000. Så det känns oerhört skönt. Tobias besiktigade den åt mig idag så efteråt så åkte han till en verkstad och dom skulle leta upp två stötdämpare så vi byter båda på en gång, lika bra, så hoppas dom hör av sig redan imorgon. 1 månad på mig innan den måste ombesiktigas. Så det var goda nyheter tycker jag.
När jag slutade idag så åkte jag till bauhaus och köpte lite grejer som älsklingen behövde, han håller på att olja in trappen så den är färdig nu. Så fint det blev, när jag var hemma så körde jag igång med ett ben och magpass, riktigt skönt, känns redan mycket bättre efter några gånger med tekniken och flåset.
La mig på soffan vid halv 8 och ligger här fortfarande, håller på att kolla ifatt allt jag har spelat in, just nu är det gårdagens Biggest loser.
Imorgon börjar jag vid 13.00 så lite sovmorgon, men idag var jag ju uppe vid 7 och jag är inte trött än, så ska försöka komma upp bra tid utan att Stella nästan kräks på mig haha.

Före bild

Efterbild eller ja halva trappen iallafall, blev sjukt bra.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 445 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram