Ingen ska behöva gå igenom detta 💔

Allmänt

Igår innan vi åkte till svärföräldrarna så åkte vi och hälsade på Wilma. Det känns så onaturligt att ens säga dom orden. Vi hälsade på henne. Vi ska inte ens behöva säga det. Hon ska vara här hos oss. Inte någon annanstans.
Att ens gå där över kyrkoråden fram till hennes grav. Det får mig att må illa. Varför hände detta oss? Jag är så otroligt ledsen och så arg för att detta hände. Jag kommer aldrig att förstå varför. Jag får bara med tiden acceptera att världen inte var redo för en sån fin liten tjej som hon var.
Vi stod där ett bra tag, tittade på alla fina blommor som låg där. Jag la även dit ett hjärta som får ligga där hos henne.
Det är inte den finaste bilden på henne och mig, men det är något speciellt med denna bilden. Den är så hemsk både som den är fin. Jag kan åka dit när jag vill. Men jag önskar inget hellre än att jag hade fått ha henne i min famn och att vi hade varit där av en annan anledning och kanske hälsat på någon som varit betydligt mycket äldre.
En liten bebis som du ska inte ligga där. Du hade hela livet framför dig. Vi hade dig och som vi hade kämpat för dig och längtat efter den där lilla varelsen som låg inne i min mage och sen när du tittar ut så var det helt självklart att du skulle vara hos oss för alltid.

Som sagt ingen ska behöva vara med om det här. Det är så grymt. Livet är orättvist. Vi lever för våra barn. Vi ska inte behöva begrava dom. Min älskade Wilma. Varför....
Du fattas mig. Jag saknar dig så oerhört mycket. Jag ville inget hellre än att skydda dig. Men mamma hade inte den kraften. Jag kunde bara acceptera vad som skulle hända och sen vara med dig din sista tid 😭💔
Min lilla ängel. Tack för att det ändå var DU som kom till oss och lärde oss vad kärlek var på riktigt. Mamma och pappa är starka. Vi klarar det här tillsammans. Du jag och pappa ❤️


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 1 111 visningar

Gillar

Kommentarer

elinnjl
elinnjl,
Detta gör mig så fruktansvärt ledsen.. Jag beklagar ❤
nouw.com/elinnjl
eerikahallberg
eerikahallberg,
Tack snälla. 😭❤️
nouw.com/eerikahallberg

Instagram