Inflyttningspresent

Allmänt

Godkväll allihop, blir ett sent inlägg ikväll, har inte hunnit med innan. Jobbat idag med, var hemma efter klockan 7. När jag kom hem ringde vi våra föräldrar på videosamtal och visade dom en grej.
När vi flyttade in här så fick vi en jättefin inflyttningspresent som tog tid att fixa. Vi skulle nämligen få en insats inbyggd i våran öppna spis. Hur bra present? Det ingen av oss visste var att man var tvungna att ha bygglov på det. Hur konstigt? När det redan finns en öppen spis så vad spelar det för roll om man vill bygga in en insats? Jättekonstigt men så var det iallafall. Alla som försökt få bygglov på något vet hur lång tid det kan ta. Trodde aldrig det skulle ske. Dagarna gick, månaderna gick och inget hörde vi. Trodde jag. Älsklingen däremot hade redan fått besked den 19 december att våran ansökan gått igenom. Han höll det hemligt för mig tills i lördags haha. Han är så busig den där killen ;)
Vi berättade såklart inte för våra föräldrar för vi ville ju att det skulle bli en överraskning. Så idag klockan 08.00 kom dom hit och installerade den. Tur älsklingen var ledig. Dock har vi inte premiär tänt den för sotaren måste hit först och typ besiktiga den och ja göra det som ska. Han kommer hit på fredag så i helgen kan vi köra den förhoppningsvis. Så glad, kommer bli så varmt och skönt, särskilt på nedervåningen för här känns det inte som det är riktigt tätt. Elementen står på högsta men ja det blir inte varmt i rummet. Så den här kaminen kommer hjälpa oss och då sparar vi pengar på värmen med. Hur bra som helst. Längtar tills vi kan testa den :)

Nu är det dags att sova, imorgon blir en lång men härlig dag, jobb till 18.30, träffa en kompis sen bio med syrran och hennes koll :) Kommer troligen inte vara hemma förens 11 halv 12 men så får det vara.
God natt på er alla fina.

Före bild :

@ eerikahallberg

  • Nära Färjestaden

Gillar

Instagram