Hem till mamma och pappa

Allmänt

Hallå alla fina. Då var det söndag igen. Usch helgerna går så fort. Vill ha mer helg. Det har varit en bra helg iallafall. Vi var ”barn” fria igår med, Stella åkte med Tobias bror in till Kalmar, sen så var våra föräldrar i Kalmar salen och kollade på konsert sen tog mamma och pappa med sig Stella hem till dom så har hon sovit där inatt :) Så roligt för henne och dom hihi.
Vi var ju hos grannarna igår, det bjöds på god mat och fika och trevligt sällskap. Vi spelade spel framåt kvällen med, absolut överens hette det, så roligt spel! Tiden gick så fort så vid klockan 1 tyckte vi att det kanske var dags att gå hemåt, inte så långt hem så det var ju skönt hihi.
Vi somnade nästan direkt och inatt har jag sovit jättebra. Börjar känna mig bättre, vaknade upp utan röst dock men den börjar komma tillbaka.
Idag sov vi till efter 9, hade gärna sovit längre men nej upp och hoppa.

Nu ska jag strax åka till Färjestaden och hämta upp syrran och hennes kille, och slänga massa kartonger först sen ska vi ner till mamma och pappa och hämta lilla bebis Stella :)
Så ska vi äta där och lite så. Ska bli trevligt, dom håller på att renovera hemma så ska bli så kul att se hur det ser ut. Spännande! Bara sett lite smått men bara det ser så snyggt ut!

Ha en fin söndag allihopa.
Puss.

Stort grattis till Benjamin som vann Mello igår! Grymt bra jobbat. Det var väl förtjänt!

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 308 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram