Helgen över... Igen

Allmänt

Då var helgen över för denna gången, igen.. Haha fattar inte vart tiden tar vägen asså.. Helt sjukt det känns som att någon mixtrat med tiden och att den bara går fortare och fortare för varje dag som går.. Stanna tiden lite... Snälla...

Var på jobbet vid 9 idag iallafall och älsklingen åkte hem idag med :( Så himla tråkigt <3 Saknar honom redan.. Men han ska jobba idag och det skulle ju jag med hehe ;) Sen jobb för mig som vanligt denna veckan och älsklingen jobbar nog bara idag och fredag eventuellt torsdag det får han veta idag :)
Men idag har jag fullt upp iallafall, ett tajt schema så får se om det håller eller inte ;)

Ska sticka till gymmet direkt efter jobbet, träna bara ben idag så det inte tar så lång tid, sen hoppa in i duschen direkt sen laga mat, får bli kyckling och något sen göra mig i ordning sen ska jag åka iväg vid 5 igen, hmm vad ska jag göra då tro ;) Haha kom på att jag inte skrivit ut vad det är jag sysslar med haha men det kommer så småningom ;)

Skit väder idag med för övrigt.. Regn och blåst... Var våren redan i mars april och nu är våren över? Jag vill hellre ha en fin och mysig vår än en stekhet sommar haha, eller både och... Men våren är mysigast för då är det lagom varmt!

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

Gillar

Instagram