Happy birthday to me 🎁🌸

Allmänt

Idag är det ingen vanlig dag för det är nämligen min födelsedag hurra hurra hurra 🥳. Får sjunga för mig själv eftersom Tobias har jobbet hela dagen hihi.
Har firat den ensam med att städa och tvätta, en perfekt dag haha.
Ne men snart är Tobias hemma och då ska jag börja laga mat så får han vara ute lite med tjejerna sen kanske det blir lite fira de, jag vet inte om han har planerat något men han skulle ha med sig gofika hem iallafall mums mums.
Jag har faktiskt vilat ett tag nu, varit vaken länge idag, vaknade flera gånger inatt och sen när jag väl vaknade tidigt var det bara att gå upp.
Ska ta en kiss med lillan iallafall så hon inte kissar på sig hihi, nu tror vi att hon är hyfsat rumsren iallafall så det vore dumt om hon gör något nu, men det är bra att hon försöker hålla sig så länge som möjligt, Stella kan ju hålla sig i flera timmar, med Elsa går vi ut så fort hon har sovit och busat. Nu har dom sovit typ 2 timmar och nu busar dom i soffan så skulle jag sätta ner henne på golvet så kanske det händer en olycka men samtidigt så kan hon hoppa ner från soffan.
Vi får se!


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 166 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram